Reizen naar Cap d´Agde

Hoe reis je het beste naar Cap d´Agde, Sète en Frontignan: vliegtuig, trein en auto

Hoe reis ik het beste naar Cap d´Agde, Sète en Frontignan in Frankrijk?


Het mooie Cap d´Agde is een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders met een vrije levenstijl. Van naturisten tot swingers, veel Nederlanders trekken er elk jaar op uit om de Franse badplaats te bereiken. Maar hoe vlieg je nu het beste vanuit Nederland naar Cap d´Agde? En is het mogelijk om de badplaats te bereiken met de trein? Op deze pagina helpen we je graag op weg.

Hoe vlieg je vanuit Nederland naar Cap d´Agde in Frankrijk?

Om deze vraag te kunnen beantwoorden, kijken we natuurlijk eerst naar welke luchthavens er in de buurt van Cap d´Agde, Sète en Frontignan te vinden zijn. Dit zijn de luchthavens Béziers-Cap d´Agde en Montpellier.

Vliegen op Béziers-Cap d´Agde

Beziers-Cap d´Agde Airport ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Cap d´Agde zelf. Het is misschien wel wat lastiger om het vliegveld te bereiken, want op het moment van schrijven kunnen we geen vluchten vanuit Nederland vinden die vliegen op Béziers-Cap d´Agde. Wel is het mogelijk om te vliegen vanuit het Duitse Weze op ongeveer 30 minuten rijden vanaf Nijmegen. Ook is het mogelijk om te vliegen vanaf Brussel Charleroi op ongeveer 2 uur rijden vanaf Breda.

Vliegen op Montpellier

Luchthaven Montpellier ligt op ongeveer 50 minuten rijden vanaf Cap d´Agde. Deze luchthaven valt te bereiken vanaf een directe vlucht vanaf Den Haag/Rotterdam Airport en eentje vanuit Schiphol.

Hoe ga ik met de trein naar Cap d´Agde?

Wil je met de trein naar Cap d´Agde, Sète of Frontignan dan ben je met o.a. de Thalys en de TGV minimaal 9 uur onderweg. De prijzen fluctueren enorm, maar gemiddeld genomen zul je aan minimaal €150 enkele reis moeten denken.

Hoe ga ik met de auto naar Cap d´Agde?

Wil je met de auto naar Cap d´Agde, Sète of Frontignan reizen? Dan ben je ongeveer 12 uur onderweg vanaf Rotterdam.

VITAMINE V

TIJD VOOR JEZELF
NIEUWE ENERGIE