Groepsreizen

groep“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrun-reizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

dsc03725Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep (6 of 7 deelnemers), zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we samen op reis en als nieuwe vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

Fastpacking met bivak in de Eifel Altenahr
za. 4 augustus t/m zo. 5 augustus 2018
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

lee01Trailrun trektocht Luxemburg
Vrijdag 21 t/m zondag 23 september 2018
We lopen tijdens deze trailrun-trektocht van hotel naar hotel, over de prachtige Lee Trail en Escapardenne Trail. In 3 etappes, van elk 25 a 28 km, lopen we van Ettelbruck naar Clervaux. Dwars door Luxemburg. De vergezichten, bovenop de heuveltoppen, zijn zeer indrukwekkend. We lopen over prachtige bospaadjes en door uitgestorven dorpjes. Bijna alles is onverhard, dus dit is trailrunnen zoals trailrunnen bedoeld is. Ja, het is wel veel klimmen en dalen hier in de Luxemburgse heuvels… Je komt echt even helemaal tot rust, want veel wandelaars of trailrunners komen we onderweg niet tegen.  Dit is niet zomaar een trailrun-weekend, maar een onvergetelijk en uitdagend trailrun avontuur! Het wordt drie dagen sportief bikkelen, maar vooral… drie dagen intens genieten. Nieuwe vrienden maken. Je grenzen verleggen. Genieten van de vergezichten. Na deze mini-vakantie kom je als herboren thuis. Dus gun jezelf dit kadootje!
NOG MAAR 1 PLEK BESCHIKBAAR


Trailrunning rondreis Zuid-Afrikaruntheberg-gallery-2016-20

Wo. 3 oktober t/m ma. 15 oktober 2018 
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

 

Trailrun trektocht Ardennen
Donderdag 8 t/m zondag 11 november 2018
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

 

 

 

Trailrunning Finestrat (Spanje)15078793_1037112239750896_9043000258572293441_n
ma. 26 november t/m za. 1 december 2018 (langzamere lopers)
za. 1 december t/m wo. 5 december 2018 (gemiddelde lopers)
Het is bijna niet voor te stellen: een paar kilometer verwijderd van de badplaats  Benidorm vind je een waar trailrun paradijs. Imposante rotswanden, smalle bergachtige paadjes, een oase van rust. Vijf dagen genieten we van de trails in een heerlijk lente-achtig klimaat! Even die natte kouder winter ontvluchten en lekker trainen in de bergen. In de middag is er voldoende tijd om te relaxen.
NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR in groep 1
NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR in groep 2

Trailrun trektocht Kaapverdië Santo Antão
25 januari 2019 t/m 1 februari 2019
Het groene weelderige eiland Santo Antão is nog niet ontdekt door toeristen. We lopen, met een rugzakje van zo’n 4 kilo, van hotel naar hotel. We doorkruisen het hele eiland. Ruige steile bergen, vulkaankraters, groene weelderige dalen, steile rotskliffen, koffieplantages, bananenbomen en fruitbomen. Het landschap dovallei-van-paulet surrealistisch aan. De afstanden lijken niet lang (15 – 25 kilometer per dag), maar de vele hoogtemeters maken het heel pittig! We overbruggen maar liefst 1300 tot 1700 hoogtemeters per dag door steil terrein. Dit is een trektocht voor avonturiers, die flexibel ingesteld zijn en die het niet erg vinden om de westerse luxe een weekje achter zich te laten.
NOG 4 PLEKKEN BESCHIKBAAR

 

Trailrunning in Schotland
za. 4 t/m vr. 10 mei 2019
We bezoeken de twee mooiste berggebieden van Schotland. De omgeving van de Ben Nevis, Schotlands hoogste berg. En daarna de Cairngorms, een beschermd natuurgebied met ruige bergen. Dit is trailrunning voor avonturiers, die graag hun grenzen verleggen. De trails zijn niet lang, maar de routes zijn behoorlijk technisch en spectaculair, met veel hoogtemeters. En het afwisselende weer -3 seizoenen op 1 dag- maken de uitdaging compleet. De beloning is een magnifiek uitzicht en een trots gevoel als je de bergen hebt bedwongen.

Run The Mountains in Frankrijk
za. 25 mei t/m za. 1 juni 2019
Tijdens deze trailrunweek beklimmen we 3 spectaculaire bergen: de Grand Ballon, Mont Ventoux en Alpe d’Huez. Via spectaculaire trailrunpaadjes klimmen we naar de top. Deze bergen zijn alle drie compleet anders, dus je krijgt een heel mooi beeld van de afwisselende imposante natuur in Frankrijk. Bergop zullen we wandelen (powerwalking) en bergaf hardlopen. Behalve deze drie bergen lopen we nog 4 mooie trails in de bergen, want als we daar dan toch zijn willen we natuurlijk zoveel mogelijk mooie paadjes ontdekken. De langste trail is maar liefst 25 kilometer met 1600 hoogtemeters. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

 

 

Ga je liever met je gezin weg en ’s ochtends op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?