Groepsreizen

groep“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen massa’s toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrun-reizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

dsc03725Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep (6 of 7 deelnemers), zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we op reis, als vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

Trailrunning op Gran Canaria
Wo. 7 februari t/m wo. 14 februari 2018 
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

Fastpacking trektocht Altenahr
Za. 21 april t/m zo. 22 april 2018 
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

dsc00587

Fastpacking trektocht Schotland met wildkamperen
Wo. 9 mei t/m ma. 14 mei 2018
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

 

Hoogtemeters vreten Vogezen
Do. 21 juni t/m zo. 24 juni 2018
Dit trainingsweekend is onmisbaar voor traillopers die de ambitie hebben om een langere trail in de Alpen te lopen. In de Ardennen of Limburg train je korte heuveltjes en heb je veel afwisseling waardoor je spieren tussendoor kunnen herstellen. In de Alpen en Vogezen heb je extreem lange klims, van wel 1000 hoogtemeters non-stop; dit is een hele andere belasting voor je spieren. We gaan dus lange klims trainen, in een prachtige bosrijke omgeving, in een leuk gezelschap. Daarnaast krijg je veel tips en trucs op het gebied van voeding, mentale training, looptechniek en materialen. “Verleg je grens” organiseert dit succesvolle trainingsweekend nu al voor de 3e keer; dit keer met iets ruimere bungalows èn een zwembad op de camping.
NOG VOLDOENDE PLEKKEN BESCHIKBAAR

 

Trailrunning huttentocht Oostenrijkwandelen-stubaier-hohenweg-oostenrijk-06-600x398
Za. 11 augustus t/m za. 18 augustus 2018
We lopen tijdens deze trailrunweek de volledige Stubaier höhenweg. Deze beroemde trektocht is een imposante afwisselende tocht langs gletsjers, bergmeren en steile rotswanden. We lopen met een rugzakje van zo’n 4 a 5 kilo en dragen alles wat we deze week nodig hebben op onze rug. Dit geeft ons het ultieme gevoel van vrijheid. Back to basic. Genieten van de ruige natuur en indrukwekkende uitzichten. Het mooie aan deze trektocht is dat we hoog in de bergen lopen en slapen; we dalen deze week niet af naar de bewoonde wereld.
NOG VOLDOENDE PLEKKEN BESCHIKBAAR

Trailrunning rondreis Zuid-Afrika
Wo. 3 oktober t/m ma. 15 oktober 2018 
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

15171206_1037112136417573_1054117917130060143_nTrailrunning Finestrat (Spanje)
di. 27 november t/m za. 1 december 2018 (langzamere lopers)
za. 1 december t/m wo. 5 december 2018 (gemiddelde lopers)
Het is bijna niet voor te stellen: een paar kilometer verwijderd van de oerlelijke hoge hotels van Benidorm vind je een waar trailrun paradijs. Imposante rotswanden, smalle bergachtige paadjes, rust en stilte. Vijf dagen genieten we van de trails in een heerlijk lente-achtig klimaat! Even die natte kouder winter ontvluchten en lekker trainen in de bergen. In de middag is er voldoende tijd om te relaxen.
Geschikt voor alle niveau’s.
Nog voldoende plaatsen beschikbaar.

Ga je liever met je gezin weg en ’s ochtends op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?