Groepsreizen

43292349_1768187823309997_3876531661965361152_o“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrun-reizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters. We werken met kleine groepen, waardoor we oog en oor hebben voor elkaar en er hechte vriendschappen ontstaan.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”44257052_2429622333730833_2920393794945810432_n

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep, zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we samen op reis, als nieuwe vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

 

 

Trailrunning in Schotland = vol
18556292_1217175271744591_6495160537777945221_n
za. 4 t/m vr. 10 mei 2019
We bezoeken de twee mooiste berggebieden van Schotland. De omgeving van de Ben Nevis, Schotlands hoogste berg. En daarna de Cairngorms, een beschermd natuurgebied met ruige bergen. Dit is trailrunning voor avonturiers, die graag hun grenzen verleggen. De trails zijn niet lang, maar de routes zijn behoorlijk technisch en spectaculair, met veel hoogtemeters. En het afwisselende weer (3 seizoenen op 1 dag) maken het avontuur compleet. De beloning is een magnifiek uitzicht en een trots gevoel als je deze bergen hebt bedwongen.
VOL

Run The Mountains in Frankrijk
za. 25 mei t/m za. 1 juni 2019
Tijdens deze trailrunweek beklimmen we 3 spectaculaire bergen: de Grand Ballon, Mont Ventoux en Alpe d’Huez. Via spectaculaire trailrunpaadjes klimmen we naar de top. Deze bergen zijn alle drie compleet anders, dus je krijgt een heel mooi beeld van de afwisselende imposante natuur in Frankrijk. Bergop zullen we wandelen (powerwalking) en bergaf hardlopen. Behalve deze drie bergen, lopen we nog 4 mooie trails in de bergen. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?
LASTMINUTE 1 PLEK VRIJGEKOMEN (wegens blessure)

 

Trailrunning trektocht Pyreneeën
vr. 30 augustus t/m za. 7 september 2019
We trekken eerst 4 dagen dwars door de Spaanse Pyreneeën van oost naar west, waarbij we het mooiste gedeelte van de GR11 mee pakken. We starten de trektocht in Andorra en eindigen in het Parque Nacional de Aigüestortes. In het indrukwekkende Aigüestortes lopen we vervolgens één van de mooiste huttentochten van de Pyreneeën. Waar de wandelaars een volle week voor uittrekken, rennen en speedhiken wij deze rondtocht in 3 dagen. Dit nationale park staat bekend om de grote hoeveelheid bergmeertjes en het mooie uitzicht. Lopend langs de ruige steile rotspieken passeren we tientallen meertjes en meanderende riviertjes. Dat verwacht je niet in het zonnige droge Spanje! Deze trektocht is uitdagend, maar het imposante uitzicht onderweg en een trots gevoel achteraf zijn de inspanningen meer dan waard.
NOG VOLDOENDE PLAATSEN BESCHIKBAAR

 

 

Ga je liever op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?