Groepsreizen

groep“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen massa’s toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrunreizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

dsc03725Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep (6 of 7 deelnemers), zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we op reis, als vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

dsc03915

Trailrunning op Gran Canaria
Wo. 7 februari t/m wo. 14 februari 2018 = VOL
Ver weg van het massa toerisme ontdekken we de mooiste bergpaadjes in de binnenlanden van Gran Canaria. We lopen iedere dag een spectaculaire bergachtige trail van 10 – 20 kilometer. Terwijl het in Nederland regent of zelfs sneeuwt, vieren we op Gran Canaria al de lente!

 

Fastpacking trektocht Altenahr
Za. 21 april t/m zo. 22 april 2018
Trailrunning met rugzak in de Duitse Eifel. Altenahr is het trainingsgebied, waar veel Nederlandse toppers trainen voor extreem technische trails (soms is het zelfs klauteren met handen en voeten). Een spectaculair gebied, op nog geen 2 uur rijden vanaf Eindhoven. Om het avontuur compleet te maken, bivakkeren we in een primitieve schuilhut. We overnachten in the middle of nowhere. ’s Avonds gezellig bij het kampvuur. Ver weg van de bewoonde wereld, back to basic, zullen we de dagelijkse beslommeringen even helemaal los laten.

dsc00587Fastpacking trektocht Schotland met wildkamperen
Wo. 9 mei t/m ma. 14 mei 2018
Speedhiking – met wildkamperen – dwars door de Schotse wildernis. We overschrijden tijdens deze trektocht zoveel mogelijk munro’s, zoals Ladhar Beinn, South Glen Shiel Ridge, 5 Sisters of Kintail en 3 Brothers of Kintail. Soms is het meer klauteren dan snelwandelen. Soms is het afzien. Maar de uitzichten zijn adembenemend! Deze reis biedt je een onvergetelijke en intense wildernis ervaring.

 

Ga je liever met je gezin weg en ’s ochtends op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?