Groepsreizen

groep“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen massa’s toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrun-reizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

dsc03725Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep (6 of 7 deelnemers), zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we samen op reis en als nieuwe vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

 

Fastpacking trektocht Schotland met wildkamperen
Wo. 9 mei t/m ma. 14 mei 2018
NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

Hoogtemeters vreten Vogezen
Do. 21 juni t/m zo. 24 juni 2018
Dit trainingsweekend is onmisbaar voor traillopers die de ambitie hebben om een langere trail in de Alpen te lopen. In de Ardennen of Limburg train je korte heuveltjes en heb je veel afwisseling waardoor je spieren tussendoor kunnen herstellen. In de Alpen en Vogezen heb je extreem lange klims, van wel 1000 hoogtemeters non-stop; dit is een hele andere belasting voor je spieren. We gaan dus lange klims trainen, in een prachtige bosrijke omgeving, in een leuk gezelschap. Daarnaast krijg je veel tips en trucs op het gebied van voeding, mentale training, looptechniek en materialen. “Verleg je grens” organiseert dit succesvolle trainingsweekend nu al voor de 3e keer op rij.
NOG VOLDOENDE PLEKKEN BESCHIKBAAR

31170593_2169735713052831_8068659300015569933_nFastpacking trektocht Altenahr
za. 4 augustus t/m zo. 5 augustus 2018
We lopen tijdens deze 2-daagse trektocht door de prachtige Eifel. We wisselen spectaculaire klauterpaadjes af met single tracks en bredere paden door de bossen. We bivakkeren in het wild, dus buiten in de natuur. ’s Ochtends word je gewekt door kwetterende vogels. Deze korte reis laat je kennis maken met een unieke mix van trailrunning, powerhiking en trekking met de rugzak. Dit wordt ook wel “fastpacking” genoemd.
Ga je met ons mee, op avontuur?

 

 

Trailrun 3-daagse Luxemburg

Vrijdag 21 t/m zondag 23 september 2018
We lopen tijdens deze trailrun-trektocht van hotel naar hotel, over de prachtige Lee Trail en Escapardenne Trail. In 3 etappes, van elk 25 a 28 km, lopen we van Ettelbruck naar Clervaux. Dwars door Luxemburg. De vergezichten, bovenop de heuveltoppen, zijn zeer indrukwekkend. We lopen over prachtige bospaadjes en door uitgestorven dorpjes. Bijna alles is onverhard, dus dit is trailrunnen zoals trailrunnen bedoeld is. Ja, het is wel heel veel klimmen en dalen hier in de Luxemburgse heuvels… Je komt echt even helemaal tot rust, want veel wandelaars of trailrunners komen we onderweg niet tegen.  Dit is niet zomaar lee01een trailrun-weekend, maar een onvergetelijk en uitdagend trailrun avontuur! Het wordt drie dagen sportief bikkelen, maar vooral… drie dagen intens genieten. Nieuwe vrienden maken. Je grenzen verleggen. Genieten van de vergezichten. Na deze mini-vakantie kom je als herboren thuis. Dus gun jezelf dit kadootje!

NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR


Trailrunning rondreis Zuid-Afrika

Wo. 3 oktober t/m ma. 15 oktober 2018 
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

 

Trailrunning Finestrat (Spanje)15078793_1037112239750896_9043000258572293441_n
ma. 26-11 t/m za. 1-12-2018 (langzamere lopers)
za. 1-12 t/m wo. 5-12-2018 (gemiddelde lopers)
Het is bijna niet voor te stellen: een paar kilometer verwijderd van de oerlelijke hoge hotels van Benidorm vind je een waar trailrun paradijs. Imposante rotswanden, smalle bergachtige paadjes, rust en stilte. Vijf dagen genieten we van de trails in een heerlijk lente-achtig klimaat! Even die natte kouder winter ontvluchten en lekker trainen in de bergen. In de middag is er voldoende tijd om te relaxen.

NOG 3 PLAATSEN BESCHIKBAAR in groep 1 / NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR in groep 2

Ga je liever met je gezin weg en ’s ochtends op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?