Groepsreizen

groep“Verleg je grens” reizen staan garant voor kwaliteit en zijn uniek in Nederland. Onze reizen zijn gericht op avontuurlijke trailrunners. We lopen op rustige paden en we komen op plekken waar geen massa’s toeristen komen. We gaan juist daarheen waar geen andere trailrun-reizen of fastpacking-reizen naartoe gaan. We richten ons op trailrunners die graag in de bergen en heuvels trainen, dus die niet bang zijn voor een sportieve uitdaging met veel hoogtemeters.

Erik schrijft over de Vogezen: “Ik heb genoten van een schitterend trailrunweekend in de Vogezen met Verleg je grens. Hartstikke gezellige groep, schitterende routes en een zeer deskundige begeleiding. Een absolute aanrader!!!”

Jeroen schrijft over trailrunreis Finestrat: “Vijf dagen mijn ‘grens verlegd’ met Adele Peters in Spanje: zes trails op, om en over de bergen bij de Costa Blanca met in totaal zo’n 80 km en 4500 hm klimmen en weer dalen. Weer een ervaring rijker. Life is echt better on the trails! Navigerend op je horloge (snel)wandelend soms klimmend naar boven en als het kan rennend naar beneden. Totaal geen besef van de tijd. Vrijheid! Een topweek om nooit te vergeten.”

dsc03725Natuurbeleving en genieten van de omgeving staan bij alle reizen centraal. We gaan op pad met een kleine groep (6 of 7 deelnemers), zodat we elkaar beter leren kennen en we gemakkelijk als groep bij elkaar kunnen blijven. Als vreemden gaan we op reis, als vrienden nemen we afscheid. Naast het lopen is er voldoende tijd voor gezelligheid, goede gesprekken, lekker eten, ontspanning en cultuur.  Het is immers vakantie! Je verlegt je grens, maar het landschap en gezelschap inspireert, waardoor het lopen veel gemakkelijker zal gaan dan thuis.

Bij alle reizen geldt het motto: samen uit, samen thuis. Ga je mee, je grens verleggen?

De volgende avontuurlijke groepsreizen staan op de planning:

dsc03915

Trailrunning op Gran Canaria
Wo. 7 februari t/m wo. 14 februari 2018 = VOL
Ver weg van het massa toerisme ontdekken we de mooiste bergpaadjes in de binnenlanden van Gran Canaria. We lopen iedere dag een spectaculaire bergachtige trail van 10 – 20 kilometer. Terwijl het in Nederland regent of zelfs sneeuwt, vieren we op Gran Canaria al de lente!
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

 

Fastpacking trektocht Altenahr
Za. 21 april t/m zo. 22 april 2018 = VOL
Trailrunning met rugzak in de Duitse Eifel. Altenahr is het trainingsgebied, waar veel Nederlandse toppers trainen voor extreem technische trails (soms is het zelfs klauteren met handen en voeten). Een spectaculair gebied, op nog geen 2 uur rijden vanaf Eindhoven. Om het avontuur compleet te maken, bivakkeren we in een primitieve schuilhut. We overnachten in the middle of nowhere. ’s Avonds gezellig bij het kampvuur. Ver weg van de bewoonde wereld, back to basic, zullen we de dagelijkse beslommeringen even helemaal los laten.
DEZE REIS IS VOLGEBOEKT

dsc00587

Fastpacking trektocht Schotland met wildkamperen
Wo. 9 mei t/m ma. 14 mei 2018
Speedhiking – met wildkamperen – dwars door de Schotse wildernis. We overschrijden tijdens deze trektocht zoveel mogelijk munro’s, zoals Ladhar Beinn, South Glen Shiel Ridge, 5 Sisters of Kintail en 3 Brothers of Kintail. Soms is het meer klauteren dan snelwandelen. Soms is het afzien. Maar de uitzichten zijn adembenemend! Deze reis biedt je een onvergetelijke en intense wildernis ervaring.
NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

 

Hoogtemeters vreten Vogezen
Do. 21 juni t/m zo. 24 juni 2018
Dit trainingsweekend is onmisbaar voor traillopers die de ambitie hebben om een langere trail in de Alpen te lopen. In de Ardennen of Limburg train je korte heuveltjes en heb je veel afwisseling waardoor je spieren tussendoor kunnen herstellen. In de Alpen en Vogezen heb je extreem lange klims, van wel 1000 hoogtemeters non-stop; dit is een hele andere belasting voor je spieren. We gaan dus lange klims trainen, in een prachtige bosrijke omgeving, in een leuk gezelschap. “Verleg je grens” organiseert dit succesvolle trainingsweekend nu al voor de 3e keer, maar dit keer met iets ruimere bungalows en een zwembad op de camping.
NOG VOLDOENDE PLEKKEN BESCHIKBAAR

 

wandelen-stubaier-hohenweg-oostenrijk-06-600x398Trailrunning huttentocht Oostenrijk
Za. 25 augustus t/m za. 1 september 2018
We lopen tijdens deze trailrunweek de volledige Stubaier höhenweg. Deze beroemde trektocht is een imposante afwisselende tocht langs gletsjers, bergmeren en steile rotswanden. We lopen met een rugzakje van zo’n 5 kilo en dragen alles wat we deze week nodig hebben op onze rug. Dit geeft ons het ultieme gevoel van vrijheid. Back to basic. Maar ook genieten van indrukwekkende uitzichten.
NOG VOLDOENDE PLEKKEN BESCHIKBAAR

 

Trailrunning rondreis met safari Zuid-Afrika1ttttt
Wo. 3 oktober t/m ma. 15 oktober 2018
Dit is een unieke afwisselende rondreis voor avonturiers! We gaan op zoek naar de allermooiste trails in oostelijk Zuid-Afrika. We bezoeken twee verschillende delen van de spectaculaire Drakensbergen. In de noordelijke Drakensbergen nemen we deel aan het 2-daagse trailrunning evenement Run The Berg. Deze trails zijn uitdagend en  behoorlijk spannend, maar … je kunt altijd meer dan jezelf denkt! We gaan ook op zoek naar minder bekende trails in rustige natuurgebieden, zoals ‘Suikerboschfontein trail’ bij Carolina, ‘Mountain Reedbuck Trail’ bij Dullstroom en ‘Fanie Botha Trail’ bij Sabie. Dat zijn de pareltjes waar geen toeristen komen; de kans is dan ook erg groot dat we onderweg meer dieren dan mensen zullen ontmoeten. We rijden ook over de beroemde Panorama route en zullen daar 3 kortere panorama trails lopen. Oja, het is vakantie! Er is natuurlijk ook voldoende tijd voor rust, aan het zwembad liggen zonnen of gewoon even niks doen. We zullen 4 dagdelen in het beroemde Krugerpark rondrijden en op zoek gaan naar “The Big 5”. Deze kleinschalige groepsreis is uniek in Nederland en omstreken, omdat trailrunning wordt gecombineerd met alle highlights van Zuid-Afrika. Dit is een droomreis, die maar 1 x wordt georganiseerd. Dus grijp deze kans en maak die droom waar!
NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

 

Ga je liever met je gezin weg en ’s ochtends op eigen houtje trailrunnen in de natuur? Of wil je met je loopmaatjes je eigen trailrunreis organiseren? Klik dan hier voor onze lijst met huisjes, B&B en hotels, waar ze een gratis trailrun-boekje met kant-en-klare gps routes aanbieden.

Vragen?