Coaching

algemeenWil jij je grens verleggen?

Wil je een lange(re) trail lopen?

Zou je graag tips willen krijgen om wat doelgerichter te trainen?

Ben je op zoek naar een passend voedingsadvies dat aan sluit op je trainingen en wedstrijden?

Wil je weten hoe je je optimaal voorbereidt op een bergtrail, terwijl je in het platte Nederland woont?

Ben je op zoek naar een op-maat trainingsschema?

Heb je ambitieuze trailrunplannen, maar twijfel je nog of je het wel aan kunt? Heb je misschien last van spanning of faalangst voor een wedstrijd?

Wat jouw persoonlijke doel ook is: bij “Verleg je grens” ben je aan het juiste adres voor coaching en begeleiding, op weg naar jouw droomdoel.

Als leefstijlcoach en mentale coach werk ik anders dan een reguliere hardlooptrainer. Ten eerste kijk ik naar het totaalplaatje, dus niet alleen naar het fysieke aspect. Ik kijk naar je belastbaarheid, huidige niveau en trailrun-ervaring. Maar ook je werk, gezin, de balans tussen rust en sport en je mentale kracht neem ik mee in mijn adviezen. Ten tweede bepaal je in grote lijnen zelf je trainingsschema; jij bepaalt hoe vaak je wilt trainen en hoeveel uren je aan sport wilt besteden. Ik geef je tips over een goede opbouw en efficiënt trainen, maar je staat zelf aan het roer. Zo bouwen we samen aan een effectief stappenplan dat bij jouw lichaam, in jouw leven en bij jouw doel past.

Dus: kom vandaag nog in actie! Neem contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek.
We hebben nu een speciale aanbieding voor een betaalbaar en zeer effectief coachingstraject!

 

P.S. Ik ben weliswaar gespecialiseerd in trailrunning, maar ik coach ook niet-sporters die graag willen afvallen, gezonder eten, beginnen met bewegen of meer ontspannen. Kijk op mijn andere website voor meer informatie over leefstijlcoaching.

Vragen?     Tarieven